løvås
Statnett-topp Gunnar Løvås fikk deltok onsdag i flere debatter på Arendalsuka. Skjermdump: Energi Norge

Statnett kan ikke føre strøm til alle fabrikkene uten å vite hvor den skal komme fra, men markedssignalet bør nå være overtydelig, sier konserndirektør Gunnar Løvås i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Veldig lite av det vi hører om av planer er realistisk hvis det ikke kommer mer kraftproduksjon, sa Løvås i en debatt på Arendalsuka onsdag. – Kraftprisen er jo et signal til markedsaktørene om å gjøre noe, og akkurat nå burde det signalet være overtydelig. Paradokset som vi opplever,...
Artikkelen er 825 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.