sæther
Statssekretær Elisabeth Sæther (Ap) i Olje- og energidepartementet. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

– Jeg er ikke sikker på at de danske energiøyene er rett løsning for Norge. Det er et samarbeid, men også en konkurranse, sier statssekretær Elisabeth Sæther.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi må være med på satsingen i Nordsjøen. At vi ikke var med på Esbjerg-erklæringen er forunderlig, sa Venstres Ola Elvestuen under et arrangement i Arendal i forrige uke. Esbjerg-erklæringen ble signert 18. mai i år av Danmark, Tyskland, Belgia og Nederland Målet er å tidoble kapasiteten på havvind...
Artikkelen er 980 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.