kroepelien
Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien. Foto: Caroline Roka

Energi Norge støtter økt strømstøtte, men advarer mot å gjøre strømsparing ulønnsomt, og vil ikke gi en konkurranseulempe til bedrifter som allerede har betalt ekstra for fastprisavtaler.

  • Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen har varslet strømstøtte for sårbare bedrifter og økt strømstøtte for husholdningene. – Vi har forståelse for at man nå ser etter løsninger for å gi krisestøtte til bedrifter som er særlig hardt rammet og verken har mulighet til å redusere kostnadene eller velte dem over på kundene. Dette til...
Artikkelen er 369 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.