aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Bernt Sønvisen

Terje Aasland varsler rask innføring av «styringsmekanismer som begrenser muligheten for eksport ved lav magasinfylling»».

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Regjeringen varsler nye tiltak i kraftmarkedet for å møte de høye prisene. Støtten til husholdningene økes fra 80 til 90 prosent av prisen over 70 øre kWh allerede fra 1. september, og ikke fra 1. oktober som planlagt. I tillegg jobber regjeringen nå med konkrete tiltak rettet inn mot næringslivet,...
Artikkelen er 936 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.