vianode
Tegning av Vianodes planlagte fabrikk på Herøya. Illustrasjon: Vianode

Vianode, med Hydro og Elkem i ryggen, investerer 2 milliarder kroner i en fabrikk for batterimaterialer på Herøya, og kraftbehovet er stort.

  • Øyvind Zambrano Lie

Vianode, et selskap eid av Elkem, Hydro og Altor, har besluttet å investere i en ny fabrikk for batterimaterialer på Herøya i Porsgrunn i Telemark. «Beslutningen er et viktig skritt i arbeidet med å etablere en komplett batteriverdikjede i Norge for det europeiske markedet», skriver selskapet i en børsmelding. Fabrikken...
Artikkelen er 443 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.