Knut Lockert
Daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. Foto: Distriktsenergi

Uforutsigbarhet i skattepolitikken vil lett kunne spenne beina på viktige investeringer, advarer Knut Lockert.

  • Innlegg

Innlegg fra Knut Lockert, daglig leder i Distriktsenergi. Distriktsenergi reagerer på at det er norsk fornybarnæring som skal bære budsjettutfordringene til regjeringen, en bransje som allerede har et høyt skattenivå.  Når man velger å øke skatten på fornybar kraftproduksjon, vil dette gi et klart budskap i retning av mindre fornybarinvesteringer...
Artikkelen er 317 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.