fundin
Dammen Fundin i fjellområdet nordvest i Folldal kommune. Arkivfoto: Jens Nicolai Thom/NVE

Mens det i Sør-Norge i uke 34 ble produsert 150 GWh som i stor grad kunne vært lagret til tappesesongen, ble dette redusert til kun 40 GWh i uke 35.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det viser Statnetts ukentlige rapport til NVE om kraftproduksjonen. I uke 35 utgjorde vannet som i stor grad kunne lagres, men som likevel ble produsert, kun 4,8 prosent av den totale produksjonen i Sør-Norge (NO1, NO2 OG NO5). Det er en nedgang fra 10,5 prosent av produksjonen i uke 34,...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.