tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune nord for Moss falt ut og skapte et stort strømbrudd 12. november.

Hvis Elvia må betale 31,5 millioner for et strømbrudd Statnett har all skylden for, avdekker det «grunnleggende feil i RME og OED sin regulering av nettselskapene», skriver Elvia.

  • Øyvind Zambrano Lie

12. november 2020 mistet 73.300 kunder i Follo og tidligere Øsftold fylke strømmen da Statnett arbeidet med å fjerne et gammelt, frakoblet kontrollanlegg i Tegneby transformatorstasjon i Vestby kommune nord for Moss. Kundene som mistet strømmen, var tilknyttet nettene til Elvia og Rakkestad Energi Nett. De siste kundene fikk ikke...
Artikkelen er 657 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.