von der leyen
EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen holdt sin State of the union-tale i Strasbourg onsdag. Foto: EU-kommisjonen

Nå er det ikke lenger bare omfordeling av inntekter fra kraftselskapene EU-kommisjonen foreslår, men å endre gassens rolle i prissettingen i kraftmarkedet.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Energi var et viktig tema for EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen da hun holdt sin State of the union-tale i Strasbourg onsdag. Hun gjentok blant annet sitt tidligere forslag om å sette et pristak for selskaper som produserer kraft til en lav kostnad. Dette taket skal virke slik at...
Artikkelen er 174 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.