nessane
Fra byggingen av Nessane kraftverk i Sogn. Arkivfoto: Tinfos

Etter to år med rekordstor aktivitet i småkraftbransjen har utbyggingstakten gått litt ned i år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ved utgangen av 2. kvartal var det i Norge 44 småkraftverk under bygging, som skal få en samlet effekt på 208 MW og en årlig produksjon på 670 GWh, viser tall fra NVE. Det er en nedgang fra samme tidspunkt i fjor, da 60 småkraftverk på 284 MW og 901...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.