otera agder
Agder Energi Nett har signert ny samarbeidsavtale med Otera Infra AS. Aslak Andersen, daglig leder i Otera Infra AS t.v. og Jan Erik Eldor, administrerende dirketør i Agder Energi Nett. Foto: Agder Energi Nett

Agder Energi Nett fortsetter samarbeidet med Otera Infra AS og OneCo Elektro AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Agder Energi Nett har signert ny samarbeidsavtale med Otera Infra AS og OneCo Elektro AS. Avtalen dekker elektroteknisk entreprenørarbeid og tjenester innen drift, vedlikehold, beredskap, samt reinvesteringer og nyinvesteringer i Agder Energi Netts forsyningsområde. Dette er selskaper Agder Energi Nett fram til nå har hatt avtaler med. Verdt over en...
Artikkelen er 257 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.