LINEA DRONER
Her er noen av i dronegruppen, f.v. lederen for gruppen, Dag Skoglund, montør Kenneth Myrnes, seksjonsleder Montasje, Arild Magne Larsen, og ingeniør Eskil Strøm. Myrnes viser frem dronen som er blitt testet ut i sommer. Foto: Linea

Linea har høstet gode erfaringer etter å ha testet ut en ny og større drone med avanserte funksjoner i linjenettet på Helgeland, for å forbedre arbeidsprosessene og sikkerheten for montørene.

  • Stein Arne Bakken

Linea har opprettet en egen dronegruppe som har arbeidet med å videreutvikle bruken av ulike typer droner, ikke minst med sikte på å kunne benytte droner til stadig nye oppgaver.  Fra før av har selskapet en mindre type droner. Den spesielle dronen som er blitt prøvd ut i august, har...
Artikkelen er 434 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.