helios
Illustrasjonsfoto: Helios

Skal utvikle minst 1000 MW solkraft i Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hafslund, Magnora og Helios etablerer nytt selskap for å utvikle storskala solcelleparker i Norge. Partene har en ambisjon om å utvikle 1.000 MW solkraft for å sikre mer fornybar energi til Norge. Hafslund har samtidig forpliktet seg til å investere 100 millioner kroner i Magnora, skriver Hafslund i en pressemelding....
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.