Inga Kathrine Johansen Nordberg

Husholdninger og næringsbygg har redusert det temperaturkorrigerte strømforbruket under de høye strømprisene i Sør-Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
– Våre analyser viser et betydelig fall i kraftforbruket i perioden med høye strømpriser og stor oppmerksomhet rundt temaet i media. Totalt har kraftforbruket blitt redusert med 9% i sørlige Norge, mens forbruket i nord har økt noe fra den ene vinteren til den andre, sier avdelingsdirektør Inga Nordberg i...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.