Nå skal ikke reiser til og fra anlegg automatisk skje på fritiden ubetalt, etter at partene i energisektoren kom til enighet tre timer på overtid under meklingen natt til lørdag.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Partene hadde da sittet i mekling hos Riksmekleren siden torsdag morgen. Stridens kjerne var betingelser for reiser til og fra anlegg i forbindelse med rotasjonsordninger. – Vi er fornøyde med å ha fått et viktig gjennomslag. Dette betyr at vi kan gå vekk fra en praksis der arbeidsgiver kan kreve...
Artikkelen er 331 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.