bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Foto: Samfunnsbedriftene Energi

Fastpriskontrakter er bærebjelken i regjeringens strømstøtte-forslag for bedriftene. Men det er svært tvilsomt om gunstige fastpriskontrakter står klar til næringslivet fra første januar, sier Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. 

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Regjeringen presenterte torsdag en relativt begrenset strømstøttepakke for næringslivet, som skal ha en kostnad på 3 milliarder kroner og som i utgangspunktet kun skal vare i årets tre siste måneder. Til gjengjeld la næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) stor vekt på de varslede fastprisavtalene, som nå er på høring og...
Artikkelen er 575 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.