syvertsen
Konsernsjef i Agder Energi, Steffen Syvertsen, forblir konserndirektør når selskapet slås sammen med Glitre Energi. Foto: Agder Energi

– Vi har samlet et godt og sterkt lag med dyktige ledere fra begge selskap, sier Steffen Syvertsen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Syvertsen forblir konsernsjef når Agder Energi og Glitre Energi fusjoneres. Nå er ledelsen for det nye selskapet klar, skriver Agder Energi i en pressemelding. Dette er resten av den nye konsernledelsen: Jan Erik Eldor, konserndirektør for vannkraft (i dag konserndirektør i Agder Energi Nett) Tore Morten Wetterhus, konserndirektør for nett...
Artikkelen er 369 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.