Vaksvik
Arkivfoto: Stein Arne Bakken

Utstyrsleverandørene har fått en utfordrende hverdag, med økte priser på komponenter, og det er store forsinkelser på leveranser. Det fører til lave marginer på prosjektene.

  • Stein Arne Bakken

Men det ser lysere ut fremover, godt hjulpet av de høye kraftprisene, som gir høy inntjening for småkrafteiere i sør. Det er konklusjonen etter en telefonrunde Energiteknikk har gjort hos utstyrsleverandører til småkraftbransjen. Under Småkraftdagene kom det frem at utbyggingsprisen for kraftverk, grensen for at prosjektet skal bli lønnsomt, nå...
Artikkelen er 1365 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.