arnt winther
Lofotkrafts administrerende direktør Arnt M. Winther. Foto: Tore Berntsen/Visualdays.no

– Vi mener tingrettens vurdering og begrunnelse er beheftet med grunnleggende svakheter, sier konsernsjef Arnt Winther i Lofotkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Derfor anker Lofotkraft tingrettens dom i tvistesaken om forkjøpsrett til aksjer i Vesterålskraft, som Energiteknikk tidligere har omtalt. – Etter en grundig gjennomgang av dommen mener vi tingretten har misforstått fakta på flere punkter, og at sentrale anførsler fra Lofotkraft ikke er drøftet, sier Winther i en pressemelding. Sortland kommune...
Artikkelen er 192 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.