Jens Bjørn Staff
Jens Bjørn Staff, konsernsjef i Skagerak Energi. Foto: Ole Walter Jacobsen

Resultatet etter skatt for første halvår ble 1,4 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Mens en rekke kraftselskaper må bokføre enorme summer i minus i sine regnskaper som følge av sikringstap, er ikke det tilfellet med Skagerak Energi. De svært høye kraftprisene gjør at selskapet nær dobler sitt halvårsresultat sammenlignet med fjoråret. Samtidig har konsernet i perioden hatt en svært lav kraftproduksjon, grunnet veldig...
Artikkelen er 438 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.