fou statnett
Nenad Keseric tar over som direktør for innovasjon og teknologiutvikling i Statnett 1. oktober. Foto: Ocean Sun

Nenad Keseric blir ny direktør for innovasjon og teknologiutvikling i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Keseric kommer fra stillingen som driftsdirektør (COO) i Ocean Sun som baserer seg på flytende solteknologi. Han har en PhD innen kraftsystem og energiøkonomi fra Teknisk Universitet i Wien, og har 16 år ledererfaring fra energiselskaper som Equinor, Statkraft og Verbund Austrian Power Grid, sistnevnte er Østerrikes største nettselskap. Han...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.