mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

De høye strømprisene kan være en årsak, fordi kundene ikke klarer å betale, ifølge RME. Strøm på leveringsplikt kan bli svært dyr.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en melding på sin nettside skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE at det var 56.503 husholdningskunder som mottok leveringspliktig kraftleveranse fra nettselskapet i utgangen av andre kvartal. Kundene utgjør 2 prosent av alle husholdningskunder. RME rapporterte at de i første kvartal i år så det laveste antallet husholdningskunder...
Artikkelen er 352 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.