kraftlinje gol
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

August ble ny rekordmåned. Statnett har tatt inn over 15 milliarder kroner i flaskehalsinntekter så langt i år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett tjente i august 304,9 millioner euro på flaskehalser internt i Norge, viser Statnetts månedlige oversikt. Det tilsvarer ca. 3 milliarder kroner, og er en kraftig økning fra den tidligere rekorden i juli på 224 millioner euro som igjen var en dobling av rekorden på 98 millioner euro i juni....
Artikkelen er 161 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.