Dam Follsjø
Arkivfoto: Skanska

Uten regulerbar vannkraft har vi ikke mulighet til å ruste opp den uregulerbare kraften, sa statssekretær Elisabeth Sæther på Småkraftdagane.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Det har vært en del diskusjon om hvem som skal være først i køen når vi snakker om å behandle nye konsesjonssøknader til ny kraft. Vi må si ja takk begge deler, vi kan ikke velge det ene foran det andre. Samtidig støtter vi NVEs prioritering om at den...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.