magasin
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Vannkraftprodusentene i Sør-Norge holder tilbake stadig mer av vannet de kunne produsert.

  • Øyvind Zambrano Lie

I uke 36 ble kun 2,3 prosent av den totale kraftproduksjonen (NO1, NO2 og NO5) produsert fra kraftverk med vannmagasiner som i stor grad kan lagre vann for bruk i vinter, går det fram av Statnetts ukentlige rapport. Det er en nedgang fra 4,8 prosent i uke 35 og 10,5...
Artikkelen er 210 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.