NHO
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Enige om å anbefale etablering av en ny forening som skal samle fornybarnæringen, under navnet Fornybar Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norwea og Energi Norge startet før sommeren samtaler om å danne Fornybar Norge, en ny, stor interesseorganisasjon for fornybar energi i Norge. Styrene er nå enige om hovedprinsippene for Fornybar Norge og anbefaler at foreningen etableres, skriver Energi Norge og Norwea i en felles pressemelding. Styrene i Energi Norge og...
Artikkelen er 370 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.