aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen vil bruke av Statnetts flaskehalsinntekter for å hindre at folks nettleie går i været på grunn av nettap.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet med kommentar fra Statnett. Samtidig som Statnett håver inn penger i flaskehalsinntekter, har nettselskapene advart om at svært høye kostnader til nettap kan bli veltet over på kundene. For en normalhusholdning ville økningen kunne utgjøre mer enn 3000 kroner i året, skriver Finansdepartementet i en pressemelding. Men nå tar...
Artikkelen er 374 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.