von der leyen
EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen lanserte onsdag en rekke tiltak for å få ned de høye energiprisene. Foto: EU-kommisjonen

– Selskapene har enorme inntekter de aldri hadde drømt om, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Oppdatert med kommentar fra energiminister Terje Aasland. På en pressekonferanse i Brussel la hun fram en plan med fem punkter for å få ned energiprisene. – Vi vil foreslå et tak for inntektene til selskaper som produserer kraft med lave kostnader. Lavkarbonenergikildene, fordi de har lave kostnader og høye priser...
Artikkelen er 409 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.