havvind
HMS-regelverket må tilpasses havvind-virksomhet. Ikke offshore olje- og gassvirksomhet, mener organisasjonene. Illustrasjonsfoto: Statkraft

Norseman Wind og EnBW planlegger hovedkontor og konstruksjonshavn på Agder, og tror det kan øke sjansen sjansen til å vinne auksjonen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det norske havvindkonsortiet Norseman Wind har sammen med den tyske energi-giganten EnBW besluttet å legge sin norske utbyggings- og driftsorganisasjon for havvindsatsingen til Agder, skriver Norseman Wind i en pressemelding. – Vi har tatt en strategisk beslutning om at utbygging, drift og vedlikehold på Sørlige Nordsjø II skal styres ut...
Artikkelen er 290 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.