ministermøte stockholm
Olje- og energiminister Terje Aasland og Sveriges energi- og digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar møttes mandag i Stockholm. Foto: Sveriges regjering

Skal se på alt fra markedsmodell til samarbeid om nettplanlegging for å få ned kraftprisene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energiminister Terje Aasland og Sveriges energi- og digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar møttes mandag i Stockholm for å diskutere de store utfordringene på kraftmarkedet med høye og kraftig varierende priser. Statsrådene diskuterte også et intensivert samarbeid i form av en «task force» som skal utrede hva som kan gjøres for...
Artikkelen er 348 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.