norned
Fra leggingen av NorNed-forbindelsen mellom Norge og Nederland. Foto: Statnett

Effekten på forsyningssikkerheten er lav, ifølge en rapport laget for Olje- og energidepartementet.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Oppdatert med svar fra statssekretær Elisabeth Sæther i OED. AFRY Management Consulting og Menon Economics har laget en utredning for Olje- og energidepartementet (OED) av tiltak som kan redusere risikoen for en anstrengt forsyningssituasjon. Ett av tiltakene de har vurdert, er å begrense krafteksporten gjennom eksportrestriksjoner. Må ha omfattende begrensninger...
Artikkelen er 748 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.