haga
Åsslaug Haga. Foto: Norwea

Petroleumstilsynet lager et regelverk for havvind-sikkerhet som tar utgangspunkt i storulykkerisiko fra oljebransjen, noe som kan gi «særnorske løsninger som underminerer den norske havvindnæringens konkurranseevne», hevder Norwea.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev til Olje- og energiminister Terje Lien Aasland med arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen på kopi, kommer Norwea-sjef Åslaug Haga med hard kritikk av arbeidet med å etablere et regelverk for havvind-sikkerhet. Det er Petroleumstilsynet som har fått ansvaret for å utvikle HMS-regelverket for havvind. «Som arena...
Artikkelen er 767 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.