haugenstua
Prosjektleder Helge Falkendal i Wennstrom ved siden av ladeparken på Haugenstua i Oslo. Foto: Enova

Ladeparken har stor batteribank og solceller på tak og fassade for å holde nettleia nede. Nå skal det også snart installeres vindturbin.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oslobuss AS og Wennstrom Solutions & Service AS har bygget en avansert ladepark i Oslo for turbusser. Parken skal på sikt lade opptil 30 busser samtidig, og har en egen kraftig batteripakke og solceller som sparer selskapet for store energikostnader. Anlegget skal suppleres med en vindturbin i løpet av høsten...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.