lofotkraft
Illustrasjonsfoto: Elmea

Ber om gjennomsnittsberegning, så ikke kraftselskaper i lavprisområdene straffes for enkelttimer over 70 øre/kWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

En lang rekke kraftselskaper i Nord- og Midt-Norge (se listen nederst i artikkelen) har levert et felles høringsnotat som advarer mot konsekvensene av regjeringens forslag til høyprisbidrag og grunnrenteskatt. Der pekes det på at regjeringens begrunnelse for innføring av høyprisbidraget er de eksepsjonelt høye kraftprisene. Men det stemmer ikke for...
Artikkelen er 423 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.