Å energi
Dette er navnet og den nye logoen til de sammenslåtte selskapene Glitre Energi og Agder Energi.

Navnet på sammenslåtte Glitre Energi og Agder Energi blir Å Energi.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter en omfattende navneprosess hvor ansatte i begge konsern har vært sterkt involvert har selskapene landet på å kalle det nye konsernet «Å Energi», skriver selskapene i en pressemelding. «Vi har klart Å skape et navn som gir oss masse Energi, et unikt navn vi kan samle oss rundt i...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.