FYLKESNES
SVs nestleder er fornøyd med gjennomslaget i forhandlingene om strømstøtte. Foto: SV

Flere får bostøtte og det blir mer strømstøtte til studenter.

  • Øyvind Zambrano Lie

SVs nestleder Torgeir Knag Fylkesnes har ledet forhandlingene fra SVs hold, og han mener enigheten gjør strømstøtteordningen mer rettferdig og sosial. – Med denne avtalen sikres noen av de mest utsatte gruppene i samfunnet over 1,2 milliarder mer i strømstøtte, sier han i en pressemelding. Flere får bostøtte, og de...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.