strandskog
Tore Strandskog, direktør for næringspolitikk i Nelfo. Foto: Moment Studio

– Det er god kapasitet i elektrobransjen til å gjennomføre enøk-tiltak som får Enova-støtte, sier Tore Strandskog i Nelfo.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Det har festet seg et inntrykk av at elektrobransjen ikke har kapasitet til å installere solceller og enøk-tiltak i bygg. Det stemmer ikke, sier Tore Strandskog, direktør for næringspolitikk i Nelfo, i en pressemelding. Som en del av NHOs siste medlemsundersøkelse har Nelfo spurt sine medlemsbedrifter om kapasiteten til...
Artikkelen er 169 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.