statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Anslår utbyttet for 2023 til 11,3 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nærings- og fiskeridepartementet, som eier Statkraft, anslår at Staten vil ta et utbytte i selskapet neste år på 11,3 milliarder kroner. Utbyttet vil basere seg på Statkrafts resultater for regnskapsåret 2022. «Det legges til grunn et utbytte i henhold til den langsiktige utbytteforventningen til selskapet på 85 pst. utbytteandel fra...
Artikkelen er 106 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.