energidagene
Naturverner Truls Gulowsen (t.v.) i klinsj med NVE-sjef Kjetil Lund på Norges energidager. Skjermdump: NVE

– Fortellingen om at det var vill vest og at det ble bygget ut uten noen hensyn til naturen, er ikke en unyansert fortelling, Truls, det er en falsk fortelling.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det var ikke før i den siste avsluttende debatten at det tok skikkelig av på første dag av Norges energidager, som NVE arrangerer på Fornebu torsdag og fredag. Det begynte med et spørsmål fra ordstyrer Magnus Takvam. – I løpet av dagen har vi hørt at det ligger 15 TWh...
Artikkelen er 772 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.