norned
Opplasting av NorNed-kabelen til Nederland, som ble satt i drift i 2008. Arkivfoto: Statnett

Statnett og Tennet trenger vinteren på å forberede reparasjonen.

  • Øyvind Zambrano Lie

På grunn av en feil har NorNed vært ute av drift siden 6. mai, men 17. oktober settes kabelen i drift igjen etter en reparasjons- og testperiode. Siden en del av kabelen fortsatt er skadet og ikke kan repareres på kort sikt, vil det være begrensninger på hvordan kabelen kan...
Artikkelen er 202 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.