Seksjonssjef Lisa Vedeld Hammer i NVE refset industriens søknadsprosesser under årets Energidager i Oslo. Foto: Atle Abelsen

Seksjonssjef Lisa Vedeld Hammer i NVE mener industriselskapene må skjerpe seg og legge ned mer arbeid i sine konsesjonssøknader.

  • Atle Abelsen

– Vi bruker utrolig mye tid på å behandle prosjektsøknader som er dårlig forberedt, sa seksjonssjef Lisa Vedeld Hammer seksjonssjef hos NVE i sitt innlegg på Norges energidager på Fornebu i forrige uke. Hun viser til køen av konsesjonssøknader for nettilknytning og nettutbygging, der NVE har fått ekstra midler og...
Artikkelen er 386 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.