Husebø
Administrerende direktør Rein Husebø i Forte Vannkraft. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– De vet alt, men skjønner ingen ting. Det er mitt inntrykk av byråkratiet, som har uformet forslaget om skattleggingen av kraftselskapene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Rein Husebø, med solid bakgrunn fra vannkraftutbygging, kan forstå trangen til å trekke inn ekstrem fortjeneste som oppstår nå for tiden. – Men når fortjeneste skal kuttes, må de ikke sage over grenen de sitter på samtidig. Hvis forslaget vedtas, er det klart at det blir bygget mindre fornybar energi....
Artikkelen er 664 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.