knut støle hanssen
Knut Støle Hanssen i Aker Offshore Wind advarer mot å la HMS-regelverket for havvind lene seg for mye på erfaringene fra petroleumsindustrien. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det nye HMS-regelverket for havvind ligger an til å bli så omfattende at det nesten kunne styrt kjernekraftverk, advarer Aker Offshore Wind.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energiteknikk har tidligere omtalt Norweas advarsel om at Petroleumstilsynets arbeid med HMS-regelverket for havvind har kommet på feil spor. Under en debatt i regi av Norwea og Norwegian Offshore Wind på Litteraturhuset fredag, ble det klart at uenigheten mellom havvindbransjen og Petroleumustilsynet fremdeles er stor. Blant de som holdt innlegg...
Artikkelen er 1100 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.