Avtroppende adm.dir Arnt Sollie i Ren Røros. Foto: Ren Røros

Sollie ville legge med vekt på innovasjon, mens styret ville konsentrere seg om å utvikle kjernevirksomheten.

  • Atle Abelsen

Etter fire år som administrerende direktør i Ren Røros AS fikk Arnt Sollie nok og sier takk for seg. Bakgrunnen er ulikt syn på den videre strategien i selskapet. Sollie skal i stedet lede datterselskapet ReNeo AS. Naturlig skifte Sollie uttaler i en melding på selskapets nettsider at han ble...
Artikkelen er 410 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.