isola solar
Illustrasjonsfoto: Isola Solar

Øker sin eierandel i Isola Solar fra 10 til 24 prosent.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi har stor tro på dette markedet, og kjenner Isola Solar som et selskap med spennende fortrinn i sine løsninger. Gjennom eierskapet tar vi del i teknologiutviklingen som påvirker fremtidens energimarked. Samtidig tilfører vi kompetanse og erfaring fra produksjon og omsetning av fornybar kraft, sier konsernsjef Jens Bjørn Staff...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.