tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga advarer mot urimelige utslag i det foreslåtte høyprisbidraget. Skjermdump: Stortinget

Mens en småkraftbonde i lavprisområdet i Gloppen på konkursens rand måtte ha betalt 20.000 i høyprisbidrag, vil medlemmer i høyprisområder slutte å produsere for å ikke tape penger, ifølge Småkraftforeninga.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter først å ha vært betinget positiv til forslaget om høyprisbidraget, ser daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga stadig større problemer med det. Under en høring i energi- og miljøkomiteen på Stortinget onsdag, ba han innstendig om å få forslaget ut på høring før det eventuelt vedtas. – Her...
Artikkelen er 536 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.