kontorbygning
Illustrasjonsfoto: CGP Grey/Wikimedia Commons

Strømstøtten skulle berge arbeidsplasser, men de færreste av disse selskapene har ifølge SSB ansatte.

  • Øyvind Zambrano Lie

16. september la som kjent Nærings- og fiskeridepartementet fram en rekke strøømtiltak for næringslivet, der et viktig formål skulle være å berge arbeidsplasser. Statistisk sentralbyrå (SSB) har på oppdrag for Finansdepartementet beregnet mulige kostnader knyttet til den direkte strømstøtten som inngikk i «Energitilskuddsordning», som var ett av tiltakene. Der gis...
Artikkelen er 430 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.