wedege
Direktør for politikk og eierskap i Statkraft, Julie Wedege. Foto: Skjermdump fra Stortinget

Den foreslåtte ekstraskatten svekker produsentenes insentiv til å spare vannet til når det trengs, advarer Statkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Direktør for politikk og eierskap i Statkraft, Julie Wedege, har stor forståelse for at kraftselskapene må bidra med mer økonomisk som følge av de skyhøye kraftprisene. – Likevel mener vi at innretningen på de foreslåtte skattene vil ha betydelige negative konsekvenser for innestenger og drift i fornybar energi. Vi trenger...
Artikkelen er 379 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.