solceller
Illustrasjonsfoto: Otovo

Fritaket i elavgiften kan reise EØS-rettslige spørsmål om offentlig støtte, som må avklares med EFTAs overvåkingsorgan Esa, opplyser energiministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet med kommentarer fra høringen. Folk som bor i enebolig slipper avgifter og nettleie for bruk av strøm produsert på sitt eget hustak. Bor man i borettslag eller sameie, må man derimot betale avgifter og nettleie for strømmen man bruker bak sin egen måler. Det er ikke lov å fordele...
Artikkelen er 800 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.