nsm
Avdelingsdirektør for kontroll i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), Vigdis Grønhaug, holdt innlegg på Norges energidager torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

NSM vil gi kraftbransjen et helhetlig bilde av risikoer og trusler som den er utsatt for.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Norges energidager på Fornebu torsdag viste avdelingsdirektør for kontroll i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), Vigdis Grønhaug, til at opplysninger om nåværende og fremtidig struktur på strømnettet for eksempel rundt den viktige flybasen Evenes har vært lett tilgjengelig for alle som vil se. - Burde det væt stilt spørsmål på forhånd...
Artikkelen er 420 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.